Várpalotai Creation rendszer

Újabb Creation rendszert adtunk át, ezúttal Várpalotán!

Pin kódos beléptetés és dokumentum betekintő

A képviselők a jövőben a rendszer teljes funkcionalitását ki fogják használni, a videostreaming szolgáltatástól kezdve a dokumentumbetekintőn át a pin kódos azonosításig.

Videostreaming szolgáltatás, és egyszerű kezelhetőség

Az átgondolt grafikus felületnek köszönhetően minden kézre áll, gördülékennyé téve ezzel a hivatali munkát. Akár azonnali videó küldési lehetőség a pultokra, ami a nagyfelbontású kijelzőnek köszönhetően pazarul mutatnak a képernyőn!

Amiért minket választanak

Vásárlóink ezekért szeretnek a Creation rendszerével dolgozni!

Nyílt forráskód

A kezelő egység működését biztosító függvények nyilvánosak és szabadon változtathatók, biztosítva az egyedi funkcionalitás kialakítását.

Papírmentes ülés

A nagy felbontású kijelzőnek köszönhetően a legapróbb betűk is jól olvashatóak, így nincs szükség papír alapú dokumentumokra.

Full HD IPS panel

Gyönyörű, élénk, részletgazdag színek a nagyfelbontású kijelzőnek köszönhetően. Ragyogó színvilággal, nagy betekintési szöggel.

Haas effektus

Speciális elektroakusztikai megoldásunknak köszönhetően a kezelő egységből érkező hang olyan hatást kelt, mintha a beszélő irányából hallanánk.

Akár 12 óra üzemidő

A vezeték nélküli kezelő egység akkumulátora fél napos működést biztosít, akár végig bekapcsolt kijelző mellett.

Új
formaterv

Megújult design tükrözi a termék új gondolatiságát, küldetését.

360 fokos panoráma Várpalotán

Nézze meg
Várpalotán készült videónkat!

Nyerjen bepillantás a telepítés, a tesztelés folyamatába!  Nézze meg közelebbről a Creation pultjait. Hogy mutatna az Ön hivatalában?

Mit jelent számunkra a Creation?

Az elmúlt 25 évben a Globomax minden új termékére úgy tekintettem, mint a család újszülött gyermekére. A most született Creation formáján is látszik, mintha nem a korábbi családba érkezett volna, belső értékei és a műszaki-technikai megoldásai jelentős újdonságokat mutatnak.
Amberger Árpád
Vezérigazgató

Teljesen testreszabható

A konferenciaeszköz külleme, akárcsak a szoftver, teljesen egyedivé varázsolható.

A külcsínnél szabadon választhatsz több variáns közül, amiknek közös tulajdonsága, hogy rendkívül strababíróak, és mégis esztétikailag szépek, letisztultak.

Teljesen testreszabható

A konferenciaeszköz külleme, akárcsak a szoftver, teljesen egyedivé varázsolható.

A külcsínnél szabadon választhatsz több variáns közül, amiknek közös tulajdonsága, hogy rendkívül strababíróak, és mégis esztétikailag szépek, letisztultak.

Várpalotai Creation képekben

Mit jelent számunkra a Creation?

A Creation nekem több évnyi kutatás-fejlesztést jelent. Egy olyan világszínvonalú terméket jelent, amire büszke vagyok, hogy részt vehettem a létrehozásában. De jelent lehetőséget is: egyrészt, hogy új felhasználói réteget szolgálhassunk ki, másrészt, hogy a leendő partnereink olyan rendszereket hozhassanak vele létre , amire most még nem is gondolunk. A Creation új megközelítést, új ötletek megalkotását jelenti számomra.
Szabó Zoltán
Fejlesztési vezető

Gyakran Ismételt Kérdések

És az ezekre adott válaszok

Bővebb információ

Szeretnél még több információt megtudni a termékről? Írd meg, hol vehetjük fel veled a kapcsolatot!